28 de febrer, 2009

LFL 24.02.2009 PRÍNCEPS, PRINCESES I ALTRES MITES DE L'AMOR

Sembla mentida, però després d'alguns dies de veure minidisc i provar tot tipus de programes que graven so... Ja gairebé ens hem posat al dia amb el nostre arxiu sonor! Aquest és el programa que vam emetre el passat 24 de febrer de 2009. Ara us resumeixo els continguts ( l'audio l'he dividit en dues parts).





Tertúlia: Estem prou cansades de sentir que les dones esperem trobar el nostre particular príncep blau... Diuen que els mites de l'amor romàntic sovint ens allunyen de la realitat. Té sentit creure en la mitja taronja en ple segle XXI? Escolteu que opinaven les nostres convidades; la Neus Carbonell (psicoanalista) i l'Anna Aguilar-Amat (poeta i professora de filologia a la UAB).

Salut: A Catalunya un quart de la població ja deu estar preparant-se per passar de la millor manera la seva al.lèrgia, ara que s'apropa la primavera. En parlem d'al.lèrgies amb el vocal de comunicació de la CAMFiC, el doctpr Josep Espinasa.

La Clau de l'Armari: L'Anna ens aconsella quines peçes de roba ens faran lluir el nostre cos. No cal serla Naomi Cambpell per treure a le llum les nostres virtuts.

La Història en Fememí: Fem un repàs a la biografia d'una de les millors escriptores de la literatura contemporània , la Virgínia Woolf. La seva vida també podria haver estat una de les seves novel.les.

Us podeu descarregar les dues parts del programa aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.24.02.09part1
http://www.archive.org/details/Prog.24.02.09part2

PD: Com ja vaig dir al programa, és un plaer obrir cada setmana la Clau de l'Armari amb l'Anna Pitarch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada