26 de febrer, 2009

LFL 16.12.2008 LES DONES D'AL.LÀ

Aquí teniu el programa que vam emetre el dia 16 de desembre de 2008. (És l'únic programa que no has escoltat en directe Ramon així que te'l dedico). Va ser l'últim programa de 2008 de les Filles de Lilith i també potser un dels que més satisfeta estic del resultat. Ara us detallo els continguts.



Tertúlia: La historiadora, Lidia Adalid, i l'escriptora i investigadora del món islàmic, Yaratullah Monturiol, ens van a apropar a la cultura islàmica. Després de saber que durant l'últim any més de 3000 catalans han abraçat la fe de l'islam (la majoria dones) vam creure que necessari acostar-nos a aquesta religió i desmontar alguns mites que s'ha fet populars a occident.

Salut: La coordinadora del Grup de Salut i Exercici Físic de la CAMFiC, Montserrat Romaguera, ens va parlar sobre els mals d'esquena. La segona causa de baixa laboral a Catalunya.

La Clau de l'Armari: L'Anna ens va donar els millors consells per fer gala de la millor presència a les festes de Nadal. Anar a la moda i no anar disfressada és possible.

La Història en Femení: L'Edith Piaff va posar música i veu al repàs que vam fer per la seva pròpia biografia. Una dona plena de talent, que va passar de pidolaire a cantar als millors teatres del món.

Com sempre si us voleu descarregar el programa ho pdeu fer a partir d'aquest enllaç:
http://www.archive.org/details/prog.16.12.08

Estic intentant que aquesta setmana estiguin tots els programas emessos fins ara penjats al blog, però nos us podeu imaginar tots els pasos que cal seguir... (quan no falla una cosa és l'altre). Però espero que aviat ens possem al dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada