28 de febrer, 2009

LFL 17.02.2009 CAL POSAR LÍMITS A L'AVORTAMENT?

Ja sabeu que al nostre particular arxiu sonor podreu tornar a escoltar qualsevol dels nostres programes. Aquest és el que vam emetre el dia 17 de març de 2009. Recordeu que us acompanyem cada dimarts en directe, de 21h a 22h a Ràdio Cornellà. Us faig un petit resum dels continguts d'aquest programa:



Tertúlia: La reforma de la llei d'avortament que s'està tramitant al Congrés dels Diputats va ser l'eix de la nostra tertúlia. Cal possar límits a l'avortament? En base a quins paràmetres? Són preguntes que ens van aclarir els nostres experts convidats; el doctor especialitzat en ginecologia i obstetrícia, Santiago Barambio (president d'ACAI i membre de la junta directiva de l'APFCB); la Susanna García, llevadora coordinadora de l'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Cornellà i vocal llevadora del Col.legi Oficial d'Inferemeria de Barcelona; i la Cristina Silvente, psicòloga especialitzada en psicologia de la salut i perinatal.

Salut: Us donem bons consells per cuidar la nostra pell, una de les parts del cos que més pateix els agents externs i que sovint descuidem. Parlem amb la Secretària del Grup de Dermatologia de la CAMFiC, la doctora Mar Ballester.

La Clau de l'Armari: L'Anna ens completa la llista que va començar a l'anterior programa per construir un bon fons d'armari.

Història en Femení: La genial Janis Joplin posa veu i música a la seva biografia, una vida plena d'alts i baixos que la van portar a un final dramàtic. Diuen que és la millor cantant de pell blanca de blues i soul.

Us podeu descarregar el programa si cliqueu aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.17.02.09

Continuem posant el toc femení a la ràdio!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada