28 de febrer, 2009

LFL 03.02.2009 SER MARE AL SEGLE XXI

I anem avançant en el nostre arxiu sonor. Ja tenim aquí el programa emés el dia 3 de febrer de 2009 de Les Filles de Lilith, com sempre amb aquell toc femení que ens caracteritza i que possem cada dimarts a Ràdio Cornellà. Us faig un petit resum dels continguts d'aquest programa.





Tertúlia: La natalitat a Catalunya està passant pel seu segon millor registre en 30 anys. Ens estem animant cada vegada més a ser mares? Què ens plantegem alhora quan decidim tenir un fill? Són qüestions que vam tractar amb la Cristina Brullet (sociòloga i professora de UAB) i amb la Gemma Cànovas (psicòloga especialitzada en educació i família i membre de l'APFCB).

Salut: Parlem de fibromiàlgia, o dit d'una altra manera, de dolor crònic, amb la coordinadora del Grup d'Exercici Físic i Salut de la CAMFiC, la doctora Montserrat Romaguera.

La Clau de l'Armari: L'Anna ja ens avança el que es portarà a la pròxima primavera. Podem anar a la moda, sense fer patir les butxaques.

La Història en Femení: La genial escriptora dela generació del 27, Maria Zambrano, ens porta cap al sud (a Màlaga) per fer un repàs a la seva biografia.

Aquest és l'enllaç per descarregar-vos aquest programa:
http://www.archive.org/details/Prog.03.02.09

PD: No us espanteu quan sentiu el "Torito" del Fary al final del programa, però en aquella ocasió vam tenir públic a l'estudi, els hi vaig deixar escollir la cançó i aquell va ser el resultat (potser un gust musical qüestionable el del meu públic...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada