28 de febrer, 2009

LFL 20.01.2009 ENTRE LA DEPRESSIÓ I LA TRISTESA

Aquí us deixo un nou programa de Les Filles de Lilith. És el que vam emetre el dia 20 de gener de 2009. Recordeu que també ens podeu escoltar en directe a la 104.6 o través de la pàgina web de Ràdio Cornellà (teniu l'enllaç en aquest mateix blog). Per cert, força interessants els continguts d'aquest programa...



Tertúlia: Ens estem tonant massa alarmistas quan parlem de depressió? Tristesa i despressió són sinònims? Són qüestions que es van plantejar a la nostra tertúlia i que les convidades a l¡estudi ens van voler aclarir. Agraïm la participació de la Regina Bayo (psicòloga especialitzada en ansietat i depressió i membre del CAPS ), la Mireia Fernández (psicòloga especialitzada en trastorns de l'estat d'ànim) i l'Olga Fernández (investigadora de la feminitat i membre del CAPS)

Salut: Un 15% de la població espanyola és obesa i, per tant, és més susceptible de patir enfermetats cardiovasculars greus. Nosaltres vam parlar sobre aquest tema amb un dels membre del grup d'Obesitat de la CAMFiC, el doctor Emili Mas.

La Clau de l'Armari: L'Anna ens portava les millors compres que podem fer a les rebaixes, pensant en la propera temporada de primavera.

Història en Femení: Sovint ens pregunten el perquè del nom d'aquest programa. Aquí teniu la resposta, la trobareu a la llegenda de Lilith, la primera dona de l'Adam. Som filles de l'Eva o de la Lilith?

Aquí podreu descarregar aquest programa:
http://www.archive.org/details/Prog.20.01.09

PD: Estic realment molt contenta amb la col.laboració desinteressada de moltes persones, la mojoria dones, que sovint ens acompanyen al programa. GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada