28 de febrer, 2009

LFL 10.02.2009 UNA VISIÓ POSITIVA DAVANT LA CRISI

Ja podeu tornar a escoltar el programa de Les Filles de Lilith que vam emetre el passat 10 de febrer de 2009. Com sempre us dic a la presentació del programa, rebeu una salutació molt especial de l'equip que fa possible aquest programa: el Samuel Castro, al control tecnic, i qui us parla (qui us escriu en aquest cas), la Laura Flores. Aquests van ser els continguts del programa.



Tertúlia: Davant la crisi econòmica, de la que tots i totes estem ben conscienciats, nosaltres vam voler posar una mirada positiva a aquesta situació i buscar les millors maneres de buscar treball en temps de crisi, investigar sobre les alternatives que se'ns presenten... Les nostres convidades, l'Adelina Cobos (Secretaria de Compromís Territorial i Salut Laboral) i la Margarita Artal (Directora d'Artau i Associats i consultora de polítiques d'igualtat) van posar la realitat laboral de les dones damunt la taula.

Salut: Ens vam acostar al 20% de la població que pateix Hipertensió de la ma del coordinadir del Grup d'HTA de la CAMFiC, el doctor Ernest Vinyoles.

La Clau de l'Armari: L'Anna ens proposa crear un bon fons d'armari. És la primera part de tota una sèrie de consells que continuaran al següent programa.

Història en Femení: La Rosalía de Castro, ens va portar directes cap a terres Galegues al nostra particular repàs per les dones que han fet història.

Comés habitual, també us podeu descarregar el programa a través d'aquest enllaç:
http://www.archive.org/details/Prog.10.02.09

Escolteu-nos tots els dimarts de 21h a 22h a la 104.6 o a través de la web de Ràdio Cornellà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada