28 de febrer, 2009

LFL 13.01.2009 L'ADOPCIÓ, MASSA TEMPS ESPERANT...

Aquest va ser el primer programa de les Filles de Lilith després de les vacances de Nadal. Però a nosaltres el nou any no ens va canviar, això sí, vam tornar amb més ganes de portar el toc femení a Ràdio Cornellà. Ara us detallo els continguts del programa emés el 13 de gener de 2009.



Tertúlia: Les adopcions van ser el tema principal. Les dificultats de les famílies monoparentals per adoptar, els límits que estan possant països com la Xina o Etiòpia i el llarg procés que cal seguir per accedir a l'adopció a Catalunya van ser algunes de les qüestions que van tractar les nostres expertes; l'advocada especialitzada en dret de família, Montserrat Tur; i la psicòloga infantil Milagros Martin.

Salut: Ens vam apropar a l'osteoporosi amb el coordinador del Grup de Reumatologia de la CAMFiC, el doctor Xavier Mas.

La Clau de l'Armari: L'Anna ens va donar els millors consells per comprar a Rebaixes. Comprar a baix preu, però sense ser enganyats.

La Història en Femení: Fer un programa sobre la dona a Catalunya, on a més parlem d'història, no podia passar per alt la figura de la Montserrat Caballé, una d'aquelles dones que ha fet història en vida.

Com sempre, us deixo un enllaç per si us voleu descarregar aquest programa: http://www.archive.org/details/Prog.13.01.09

PD: Ja queda menys per possar-nos al dia, m'estic fent tota una experta en això de l'edició d'audio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada