11 de febrer, 2009

LFL 11.11.2008 PARLEM DE SEXE I SATISFACCIÓ

Aquí teniu el segon programa de les Filles de Lilith (el primer no es va gravar). Aquest programa es va emetre el dimarts 11 de novembre de 2008, tot just quan ja començaven a aparèixer els primers anuncis de joguines que anunciaven la inminent arribada del Nadal. Així que nosaltres ens vam fer ressò d'una campanya que acabava de possar en marxa L'observatori de les Dones en els MCM contra els regals sexistes; en aquella ocasió vam poder parlar amb la Meritxell Esquirol (Cap de Continguts).

A la tertúlia vam parlar de sexe. Concretament sobre un estudi de la Universitat de Harvard que posava de manifest de la dificultat d'algunes dones per arrivar a l'orgasme. Contàvam amb la presència del sexòleg del CIRD de Cornellà l'Oscar Martínez i amb dues dones que van compartir amb nosaltres les seves experiències i la seva visió, la Josefa Padilla i l'Antònia Castro.

Aprofitant l'estel.la de la tertúlia a salut vam abordar el tema de l'anticoncepció i l'adolescència de la ma de la doctora Anna Cerro, coordinadora del Grup Adolescència i Salut de la CAMFiC. Molt interessant la seva visió sobre els embarassos adolescents!



A la secció de moda la nostra estimada Anna Pitarch, que ens obre cada dimarts La Clau de l'Armari, vam saber la millor manera de fer el canvi d'armari i treure els jerseis de sota el llit, a més ens va dir les millors opcions per completar el nostre armari de cara a l'hivern que s'apropava...

Evidentment le Filles de Lilith no podia passar per alt el nom de les dones que han fet història i ens han obert el camí per lluitar per la igualtat i la llibertat amb més drets a les mans. A la nostra secció de la Història en Femení vam recordar a la Dolores Ibárruri, més coneguda com la Pasionària; una d'aquelles dones que es fan admirar... (no va ser casualitat que la seva biografia ocupés el nostre segon programa)

Ella també va fer famosa la gran frase que més tard el Che Guevara va fer seva "Més val morir dempeus que viure agenollada".

Per cert, que si us voleu baixar l'arxiu d'àdiu d'aquest programa directament al vostre PC ho podeu fer a través d'aquest link: http://www.archive.org/details/Prog11.11.08

1 comentari:

  1. Molt bé Laura! Enhorabona per fer realitat un altre projecte amb les teves ganes i esforç! Estic convençut que l'has encertat fent un blog del programa, segur que així podràs arribar a molta més gent. Ara només falta posar-lo al dia i fer correr la veu. Un petó!

    ResponElimina