01 de març, 2009

AL PROPER PROGRAMA...

Ara que ja ens hem posat al dia amb el nostre arxiu sonor, espero que aquest blog agafi un bon ritme i no es limiti només a ser una "plataforma" per penjar els nostres programes... La veritat que una hora de programa a la setmana per parlar de tot el que envolta al món de la dona de tant en tant se'ns queda curta. Hi ha un munt de notícies que m'agradaria comentar, i que la ràdio no em permet fer molt acuradament, entre d'altres coses, perquè potser es faria massa avorrit...

Així que intentaré utilitzar aquest blog per comentar-vos coses interessants, notícies que descobreixo, pàgines web, etc. (no cal que digui que totes relacionades amb la dona). A més, com seria el cas d'aquest "post" també us aniré avançant els temes que tractarem en propers programes.

Ja us puc dir que a la tertúlia de Les Filles de Lilith del proper dimarts 3 de març parlarem d'Internet i de les aplicacions que en fem les dones de la xarxa. Ens acompanyaran tres grans expertes: la Cristina Casanova, artista multimèdia i responsable de l'associació cultural KTON i CIA (http://ktonycia.com) que promou la creació i la Difusió cultural a través de les noves tecnologies; la Elena Faba, presidenta del Cercle de Dones de Negocis (www.mujeresdenegocios.net); i la Mila Gascó especialitzada en la societat de la informació (govern-e, democràcia-e). Elles ens ajudaran a descobrir el ventall d'oportunitats que ens obre Internet, com en podem treure el millor rendiment i, fins i tot, com ens pot facilitar tasques diàries com el cistell de la compra.

Això d'obrir un blog ens ha inspirat i volem descobrir molt més sobre les noves tecnologies!

Evidentment tampoc faltaran les nostres habituals seccions de salut, moda i la història en femení. A Les Filles de Lilith hi ha temps per tot (tot el que podem encabir en una hora de ràdio).

Us esperem el proper dimarts de 21h a 22h a Ràdio Cornellà. Sintonitzeu la 104.6 o escolteu-nos a través del web de la ràdio (teniu l'enllaç al lateral d'aquest blog). Sinó, sempre us quedarà aquest blog per escoltar aquell programa que no vau poder seguir en directe.

Recordeu que ens podeu fer arribar un correu electrònic per comentar-nos qualsevol cosa a lesfillesdelilit@gmail.com. Estarem encantats i encantades de sentir (o llegir) la vostra veu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada