01 de juny, 2009

PER QUÈ NO ES SUÏCIDEN ABANS DE MATAR??

Assassinada una noia holandesa per la seva parella a Malgrat

Una baralla familiar en ple passeig marítim de Malgrat de Mar (Maresme) va acabar ahir amb la mort d'una noia holandesa que viatjava amb la seva parella i altres persones en una autocaravana. Ratki H., de 26 anys i també holandès, va clavar suposadament diverses punyalades a la seva companya al carrer després d'una discussió. El presumpte agressor va ser detingut.

Alguns testimonis van veure com la víctima va sortir corrent del vehicle, aparcat a l'avinguda de Colom, perseguida per un noi. Al sentir crits, els treballadors de l'Hotel Cartagonova van anar a auxiliar la noia, a qui van trobar encara viva a terra amb ferides d'arma blanca. Al costat hi havia la parella, també sagnant abundantment a l'haver intentat suïcidar-se, i una dona de més edat --suposadament la mare d'un dels dos-- que netejava una navalla. La víctima va morir al cap de poc i el suposat homicida va ser traslladat extremadament greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

(El Periodico de Catalunya 01-06-09)

I ja van 22 víctimes per violència masclista en el que portem de 2009... Gaire més a afegir... Simplement dos apunts:

1. Per què tots aquests brètols que assassinen a les seves parelles i després es suïciden (o almenys ho intenten) no comencen pel final. És a dir, que primer es suïcidin i així ens estalviem una víctima... Perquè, a més, aquests animals quan s'han de matar ells mateixos es veu que perden punteria i acostumen a sortir ben parats (vius).

2. Us adoneu que les últimes víctimes per violència masclista estan entre els 20 i els 35 anys? I encara hi ha qui diu que la societat ha canviat moltíssim, que les noves generacions ja saben respectar a les dones, que el femenisme està "passat de moda"... Potser hem avançat una mica (mil.lèssimes diria jo). Però el feminisme no és un capritx de quatre radicals o de dones "amargades", és encara necessari. Tan de bo un dia no tingui sentit ser feminista perquè significarà que la igualtat és un fet. No sé si ho arribaré a veure algun dia...

1 comentari:

  1. Perquè primer han de castigar a la dona, han de "possar-la en el seu lloc".

    El segon punt és molt més complexe, la resposta va, crec jo, en el sentit que apuntes.

    ResponElimina