02 de juny, 2009

AVUI A LES FILLES DE LILITH...

Ja és dimarts... La veritat que cada vegada em passen més ràpid les setmanes (deu ser el bon temps). Però anem al tema important, avui arriven Les Filles de Lilith novament a Ràdio Cornellà per mirar l'actualitat en clau femenina.

I avui, malauradament ens toca tornar a posar sobre taula una nova víctima per la violència masclista (parlàvem al post anterior). Es tracta d’una noia holandessa de només 26 anys, que presumptament va ser assassinada per la seva parella a Malgrat de Mar. Però més enllà de la notícia a nosaltres ens ha cridat l’atenció que aquesta és la desena víctima per violència domèstica menor de 35 anys que ha mort a l’Estat espanyol. Ens preguntem si aquestes dones són excepcions, o realment entre les noves generacions no està tan assumida la igualtat com ens pensem. A la nostra tertúlia ens acompanyaran tres joves per donar el seu punt de vista.

Com cada dimarts també parlarem de salut, en aquesta ocasió comptarem amb l'experiència del Director de l'IVI, el doctor Agustin Ballesteros, per parlar de resproducció assistida. A més l'Anna Pitarch ens porta les últimes tendències...

No dexeu de sintonitzar de 104.6 FM o clicar a la pàgina web de Ràdio Cornellà per escoltar-nos en directe!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada