11 de juny, 2009

LFL 09.06.2009 LA COSA VA DE CINE...

Aprofito aquest post per celebrar que a la fi torna a funcionar la ràdio per Internet i en direte a la pàgina web de Ràdio Cornellà (tal i com comentava la Teresa a l'anterior post). En tot cas ja sabeu que aquí, tard o d'hora, també podeu escoltar els programes de Les Filles de Lilith que emetem. Aquí us deixo el programa del passat dimarts 9 de juny. Feu click al play!



Tertúlia: Aprofitant que aquesta setmana comença la XVII Mostra Internacional de Films per Dones ens hem possat cinematogàfiques a les filles de Lilith. Hem parlat amb la directora de la Mostra, la Mercè Coll, i a més, hem comptat amb la presència a l'estudi de la Rosa Mª Palencia (pariodista especialitzada en cine i professora de la UAB) i de la Montserrat Alcoverro (actriu catalana, molt estimada pel seu paper de Maise al Cor de la Ciutat i amb gran trajectòria al cinema i al teatre). Amb elles vam parlar del paper de les dones al setè art.

Salut: La doctora Montserrat Romaguera, de la CAMFiC ens ha apropat una mica més al problema de la fibromiàlgia, la malaltia del dolor crònic.

La Clau de l'Armari: L'Anna Pitarch ens ensebya com fer la maleta per les vacances i estalviar el màxim d'espai...

La Història en Femení: Continuem amb més cinema repasant la vida d'una de les actrius més polifacètiques de l'època daurada de Hollywood, la Marlene Dietrich, descarada i rebel.

Ja sabeu que us podeu descarregar aquí els programes:
http://www.archive.org/details/Prog.09.06.09

No us perdeu la XVII Mostra Internacional de Films per Dones !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada