03 de juny, 2009

LFL 02.06.2009 CAP A LA FUTURA IGUALTAT

No em negareu que avui he estat ràpida com un llamp (potser no tant) per deixar-vos el programa que vam emetre ahir mateix (2 de juny) a Ràdio Cornellà. Per raons personals, aquest ha estat un dels programes on més còmode m'he sentit, i suposo que els convidats hi tenen molt a veure... És un luxe poder-te sentir recolzada pels "teus" quan els necessites (i quan no també). Ja podeu escoltar Les Filles de Lilith fent click al play!



Tertúlia: malauradament ens ha tocat posar sobre taula una nova víctima per la violència masclista. Es tracta d’una noia holandessa de 26 anys, que presumptament va ser assassinada per la seva parella a Malgrat de Mar. Però més enllà de la notícia a nosaltres ens ha cridat l’atenció que aquesta és la desena víctima per violència domèstica menor de 35 anys que ha mort a l’Estat espanyol. Ens preguntem si aquestes dones són excepcions, o realment entre les noves generacions no està tan assumida la igualtat com ens pensem. Hem comptat amb l'opinió de tres joves: l'Anna Pitarch (veu coneguda del programa), el Diego Pol (24 anys i estudiant de dret) i el Ramon Tarragona (23 anys i futur enginyer industrial). Paga la pena escoltar el que han de dir els joves sobre la igualtat!

Salut: Saben que 2 de cada 10 nou nats a l'Estat espanyol arriben al món gràcies a tècniques de reproducció assistida? Nosaltres hem parlat amb el director del Centre IVI (Institut Valencià d'Infertilitat) de Barcelona, el doctor Agustín Ballesteros.

La Clau de l'Armari: l'Anna Pitarch ens dona els millor trucs per combinar els bàsic que tots tenim a l'armari.

Història en Femení: Una dona que volia ser home o, dit d'una altra manera, volia tenir la llibertat d'un home, ha estat la nostra protagonista. Hem repassat la vida de la Catalina d'Erauso.

Com sempre, us podeu descarregar aquí el programa:
http://www.archive.org/details/Prog.02.06.09

Els i les joves són el futur de la igualtat....

1 comentari:

  1. Un plaer haver pugut participar i viure d'aprop el programa! Enhorabona!

    ResponElimina