21 de maig, 2009

LFL 19.05.2009 FESTA DE SOLTERES!

Aquesta vegada no m'he adormit per penjar l'últim programa de Les Filles de Lilith al nostre bloc (ja sóc experta en Podcast). Dit i fet, aquí teniu el programa del passat dimarts 19 de maig. Només feu click al play!



Tertúlia: Ens hem apropat al món dels solters i les solteres, o dit d’una manera una mica més moderna, i anglosaxona, ens apropem al món dels singles. I per parlar de com ho tenen les dones solteres més enllà dels 30, de com s’ho passen i si el panorama masculí que es troben paga la pena... De tot això (i més) ens han parlat la Maribel i la Mercè, dues dones que pertanyen al Club Friends Team, un club de singles de Barcelona.

Salut: La Secretària del Grup de Dermatologia de la CAMFiC ens ajuda a cuidar la nostra pell, especialment ara que comença a picar el sol amb força.

La Clau de l'Armari: La nostra amiga més fashion, l'Anna Pitarch ens porta un llista del que està "in" i "out" aquesta temporada.

La Història en Femení: Hem fet una excepció per parlar d'un home que sovint es va inspirar en la dona, concretament en la seva, per escriure els seus coneguts poemes. Aquest és el nostre petit homenatge a Mario Benedetti.

També us podeu descarregar el programa aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.19.05.09

I visca les solteres i els solters!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada