18 de maig, 2009

DONES I LLETRES

Avui la Lídia Falcón presenta el seu llibre "Una mujer de nuestro tiempo" a la seu del Col.legi de Periodistes de Catalunya (Jo m'hi apunto!).


Continuem amb literatura... Concretament amb un tema que m'amoïna una mica. Després d’un llarg procés de mobbing, finalment Pròleg (la llibreria de literatura femenina de Barcelona) ha d’anar-se’n del local on es troba. Ara les propietàries han aconseguit un de nou al barri. Però el local necessita alguna reforma que –com bé sabeu el negoci dels llibres i menys si no ets una “gran superfície” no és per tirar coets- suposa una despesa econòmica que Pròleg no pot assumir en la seva totalitat.

Per aquest motiu a Pròleg estan oberts a possibles donacions per a que puguin arribar a reunir els 12.000 euros necessaris per poder finançar el trasllat i l'acondicionament del nou local. L’ingrés s’ha de fer al número de compte següent, el titular del qual apareix com a gelorp, que és “pròleg” a la inversa.

Titular: LE GELORP
Número de compte: Caixa Penedès
2081-0249-52-0000016511

I per acomiadar-me, us deixo amb un poema ("Ella que pasa") de Mario Benedetti, que ha mort la passada nit amb 88 anys. Una vida dedicada a la poesia i a fer-nos sommiar a uns quants...

Paso que pasa
rostro que pasabas
qué más quieres
te miro
después me olvidaré
despues y solo
solo y después
seguro que me olvido

Paso que pasas
rostro que pasabas
qué más quieres
te quiero
te quiero sólo dos
o tres minutos
para conocerte más
no tengo tiempo.

Paso que pasas
rostro que pasabas
qué más quieres
ay no
ay no me tientes
que si nos tentamos
no nos podremos olvidar
adiós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada