08 d’abril, 2009

BONES VACANCES!!

Sí, les Filles de Lilith també marxem de vacances... No sé si merescudes o no, però no seré jo qui posi objeccions a uns dies de descans. En tot cas, tornarem a les ones radiofòniques el 14 d'abril amb la nostre particular visió femenina de l'actualitat.

Us vull desitjar a totes i tots unes molt bones vacances i aprofitar per celebrar que ja en tenim més de 600 visites al blog de Les Filles de Lilith (wow!). Potser per alguns tampoc és una xifra molt significativa, però a mi, personalment, m'anima molt a continuar amb aquesta tasca. Així que GRÀCIES a qui de tant en tant es passa per aquest racó de la blogesfera...

Bé, com e stem parlant de vacances i de coses a celebrar, amb aquest post us vull deixar un bon regust positiu. Sabeu que les dones científiques ja superen la barrera del 40%? Sí senyor! La ciència aviat s'aproparà a la paritat real, sense imposicions de quotes, perquè elles també han sabut mostrar el seu talent. Amb tot, sembla que encara hi ha certa dificultat per a que les dones puguin accedir a càrrecs directius (majoritàriament ocupats per homes). Potser cal donar una mica més de temps per a que les noves generacions de científiques trenquin esquemes... Siguem positives!

Aquí us deixo un enllaç d'aquest articles que recull els resultats de l'últim
Informe de "Mujeres Investigadoras 2009" del CSIC . Paga la pena fer un cop d'ull a la situació de les dones científiques a l'Estat espanyol.

BONES VACANCES!! Les Filles de Lilith us esperem a la tornada -espero que igual o millor que avui-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada