29 de gener, 2010

GRÀCIES...

Les Filles de Lilith continuem avançant.

LA REALITAT MÉS PROPERA DE LES DONES TROBA EL SEU LLOC ALS PREMIS DEL CONSELL DE BENESTAR SOCIAL

El programa de ràdio Les Filles de Lilith ha estat guardonat amb la menció especial en la categoria de ràdio.

Barcelona, 28 de gener de 2010.-Fa poc més d’un any que des de les Filles de Lilith posem un toc femení a les ones radiofòniques. Durant aquesta última temporada hem intentat descubrir una petita finestra a la realitat més propera de la dona. Una finestra on han tret el cap persones que ens han ajudat a construir un paissatge encoratjador i més igualitari. Amb tot, hem aconseguit posar-nos davant dels micròfons de Ràdio Cornelà amb un programa de qualitat; un esforç que ha estat guardonat amb la menció especial en la categoria de ràdio als XVII Premis del Consell de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona.

Gràcies a tots els convidats i convidades que han passat pel nostre estudi i han dignificat el nostre treball. És senzill posar il.lusió en aquesta tasca quan la pots compartir amb un equip de professionals com els que formen les Filles de Lilith: el Samuel Castro, l’Anna Pitarch, el Guillem Riera i l’Esther Vizuete.

No dubteu que, pas a pas i a la nostra manera, continuarem intentant fer visibles a les dones; implicant-nos tots i totes, perquè ells també ens han demostrat que saben parlar en femení.

Us esperem els dimarts de 21h a 22h al 104.6 FM, dial de Ràdio Cornellà. També ens podreu seguir a través del nostre blog lesfillesdelilith.blogspot.com, on podreu escoltar tots els nostres programes i seguir l’actualitat en clau femenina.

Gràcies pel vostre recolzament!

--
Laura Flores
Directora de Les Filles de Lilith

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada