03 de maig, 2009

LFL 28.04.2009 PARLEM DE TRASTORNS ALIMENTARIS

Espero que hagueu passat unes bones "minivacances". Nosaltres ja tornem a ser aquí! Us deixo el programa de Les Filles de Lilith emés el passat 28 d'abril. Cliqueu al play per escoltar-ho si dimarts no vau poder, o per recordar aquell moment que us agradaria tornar a escoltar.



Tertúlia: Ens apropem al problema dels trastorns del comportament alimentari. És habitual que quan parlem de bellesa i moda, i de tot el que es mou darrere d’aquests sectors, acabem parlant també d'anorèxia o bulímia. L’última polèmica més coneguda ens ha portat al concurs de miss Austràlia on sembla que alguna de les participants projectava una imatge poc saludable i extremadament prima. Però més d’imatges que ens poden oferir els mitjans de comunicació es calcula que un 3% de la població espanyola actualment està patint algun d’aquests trastorns. Al programa hem analitzat aquest problema amb les nostres convidades, Myriam Gutiérrez (coodirectora de Cíane) i Silvina Gimpelewicz (psicoterapeuta especialitzada en TCA).

Salut: La coordinadora del Grup de Salut i Exercici Físic de la CAMFiC, la doctora Montserrat Romaguera, fa una crida a la tranquil.litat davant la grip porcina i també ens parla dels habituals refredats i faringitis de primavera.

La Clau de l'Armari: L'Anna Pitarch ens ensenya com podem estar guapes i pujar la nostra autoestima en temps de crisi...

La Història en Femení: La guionista de cinema Mercedes de Acosta és la protagonista del nostre particular repàs per la història femenina.

Com sempre també us podeu descarregar el programa si cliqueu aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.28.04.09

Us esperem el dimarts en directe a Les Filles de Lilith!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada