11 de maig, 2009

LFL 05.05.2009 TOCA PARLAR SOBRE LA NOVA LLEI D'AVORTAMENT

Ufff.... Disculpeu el retard alhora de penjar el programa del passat dimarts 5 de maig, però he tingut una setmana força activa (però no és excusa, ho sé). En tot cas aquí ja t l'últim programa que vam emetre de Les Filles de Lilith... Feu click al play!!!



Tertúlia: Davant tota la polèmica sobre l'avortament, campanyes a favor i en contra (discussions fora d'època pel nostre gust), hem decidit recuperar la tertúlia del passat dia 17 de febrer on vam debatre la reforma de la llei actual d'interrupció voluntària de l'embaràs que s'està discutint al Parlament. Quan Les Filles de lilith vam tractar el tema la polèmica encara no havia arrivat als mitjans de comunicació i encara no s'havia començat a fer sensacionalisme barat amb la possible nova llei d'avortament. Per això he cregut convenient recuperar aquella tertúlia centrada només en allò que hauria d'interessar: com ens afectarà la nova llei d'avortament? Millor que ens comencem a preocupar per això i deixem de banda altres debats que ja comencen a cansar. Per qui encara no s'hagi adonat, l'avortament és legal a l'Estat espanyol!!! A la tertúlia vam comptar amb professionals que coneixen l'avortament de prop, el doctor especialitzat en ginecologia i obstetrícia, Santiago Barambio, president d'ACAI i membre de la junta directiva de l'APFCB; la Susanna García, llevadora i la Cristina Silvente, psicòloga especialitzada en psicologia de la salut i perinatal.

Salut: La doctora i membre del Grup de Nutrició i Obesitat de la CAMFiC, Concepció de Ribot, ens dona les claus per seguir una dieta equilibrada i fugir de l'obesitat i possibles malalties cardiovasculars.

La Clau de l'Armari: L'Anna Pitarch ens ensenya com podem anar a la moda sense sortir de casa, fent els nostres propis dissenys i animant-nos a donar via lliure a la nostra imaginació...

La història en Femení: La gran escriptora i creadora d'opinió, Susan Sontag, ens ha sorprés amb una biografia plena de reivindicacions i de lluites per la seva pròpia visa i la dels demés.

Com sempre us podeu descarregar aquest programa aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.5.05.09

Ens escoltem, com sempre, cada dimarts a Les Filles de Lilith! (Per cert, que demà dimarts no hi haurà programa, però pel proper venim amb força!)

1 comentari:

  1. Teniu un blog magnífic, les ideies clares, és troba poc sovint!
    Felicitats!!
    Escoltaré algún programa, però participar.... soc massa tímida per això!
    Una abraçada.

    ResponElimina