29 de maig, 2009

LFL 26.05.2009 LES DONES A L'ISLAM

Ja podeu escoltar el programa de Les Filles de Lilith que hem emés el passat 26 de maig. Aprofiteu per escoltar els últims programes de la temporada, perquè a final de juny Les Filles de Lilith marxen de vacances (una llàstima, le veritat que no vull acabar). Feu click al play!!



Tertúlia: La historiadora, Lidia Adalid, i l'escriptora i investigadora del món islàmic, Yaratullah Monturiol (autora de "Dones a l'Islam: Determinació) ens han apropat a la cultura islàmica. Després de saber que durant l'últim any més de 3000 catalans han abraçat la fe de l'islam (la majoria dones) és necessari acostar-nos a aquesta religió i desmontar alguns mites que s'ha fet populars a occident.

Salut: El coordinador del Grup de Reumatologia de la CAMFiC, Xavier Mas, ens ha parlat sobre el dolor reumàtic, una de les conseqüències més habituals dels mals hàbits de la nostra societat.

La Clau de l'Armari: L'Anna Pitarch posa en ordre les tendències de la temporada, per no equivocar-nos i no anar disfressats pel carrer.

Història en Femení: Ens hem endinsat en tot tipus d'art, hem parlat de pintores, cantants, actrius, escriptores... Però encara ens faltava el món de la dansa. Per parlar de ball, s'ha de parlar d'Isadora Duncan.

Ja sabeu que us podeu descarregar el programa aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.26.05.2009

Bon Cap de Setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada