12 de febrer, 2009

LFL 18.11.2008 CAP A LA NOVA LLEI CATALA D'EDUCACIÓ

Aquí podreu escoltar el programa de Les Filles de Lilith que es va emetre el passat 18 de novembre de 2008.

En aquella ocasió, durant els primers minuts, ens va acompanyar l'AurorarHuerga a l'estudi. La dona que acabava de deixar la secretaria general de CCOO al Baix Llobregat. Amb ella vam fer un repàs per la seva trajectòria i els seus plans futurs, segurament relacionats amb el món sindical.

A la nostra tertúlia vam portar a debat la nova Llei d'Educació que s'està tramitant al Parlament Català. Una qüestió que està aixecant polèmica entre l'ensenyament públic i privat i ha generat nombroses manifestacions entre el col.lectiu de professors. L'Elena Cornelio va ocupar la taula en representació de la Unió Sindical de Treballadors en l'Ensenyament de Catalunya. Ella va estar acompanyada per l'Iñigo Bordonaba, representant del Sindicat de Professors de Secundària. Va ser una tertúlia molt enriquidora per apropar-nos a la nova Llei Catalana d'Educació.

A la Clau de l'Armari la nostra gurú de la moda, l'Anna Pitarch ens va portar una genial ruta pels outlets de Barcelona. Atenció perquè és una ruta màgica en temps de crisi!





La Indira Gandhi, la primera dona que va arribar al poder a l'Índia va ser la protagonista de la nostra particular Història en Femení. Tot un exemple d'ambició i superació!

Us preguntareu: "On està la secció de salut?". Bé, aquell dia vam tenir problemes tècnics per entrar la trucada de la doctora Montserrat Romaguera en directe i no estava el nostre estimat Samu (el tècnic) per solucionar-ho -coses de la grip i de l'hivern-. El nostre company de ràdio Guillem Riera es va possar al control (merci Guillem!!). Es va fer el que es va poder... Definitivament: Samu, ets un crack! El millor tècnic que es pot desitjar!

Ah! Si us voleu baixar el programa al vostre PC aquest és el link
http://www.archive.org/details/Prog.18.11.08


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada