15 de febrer, 2009

LFL 02.12.2008 CUSTÒDIA COMPARTIDA, EL MILLOR PEL MENOR?

Aquí tornem a ser amb la pluja de post per pujar els programes que hem fet fins ara. Esperem que aviat ho poguem possar tot al dia... Mica en mica, però sense aturar-nos! Es que mai haguès imaginat que possar un programa de ràdio a Internet requerís un màster (del minidisc al PC, després al servidor, ho passem a MP3...).

En tot cas, anem per feina. Aquest és el programa que vam emetre el passat 2 de desembre de 2008. Com ja haureu vist el programa de Les Filles de Lilith l'omplim amb vàries seccions habituals: la tertúlia, la secció de salut, la clau de l'armari i la història en femení. Dit això us resumeixo els continguts d'aquest programa:



Tertúlia: Potser un dels temes més polèmics que hem portat a l'estudi, la custòdia compartida. Tot just acabava d'entrar al Parlament català la nova Llei de Divorcis i Separacions que entén la custòdia compartida com l'opció més recomanable (cosa que no passa amb la Llei del Codi Civil espanyol). Si en voleu saber més escolteu el que ens deia la Milagros Martín (psicòloga infantil), l'Esther Susín (advocada), la Núria Sauné (Pdta. de Dones per la Igualtat i la Custòdia Compartida, i el Javier Contrasta (Pdnt. dde la Federació Catalana d'Afectats per divorcis i separacions).

Salut: Coses del directe... El metge que ens havia d'atendre no va poder! (aplacem secció per la següent setmana).

La Clau de l'Armari: L'Anna ens va portar una llista de regals ben originals per donar idees de cara a les festes nadalenques.

La Història en Femení: La famosa modista i disenyadora Nina Ricci va ser la nostra protagonista.

No em cansaré mai de repetir: "gràcies a tots els que ens ajudeu a fer Les Filles de Lilith cada setmana"

Com sempre aquí us deixo un link per si us voleu descarregar el programa: http://www.archive.org/details/Prog.2.12.08

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada