16 de febrer, 2009

LFL 09.12.2008 DONES EMPRENEDORES

Aquí us deixo el programa de les Filles de Lilith que es va emetre el passat 9 de desembre de 2008. Com ja us aneu familiaritzant amb les seccions (espero) us faig el resum.

Tertúlia: Les dones emprenedores van ser el tema central. Amb tres expertes vam comentar la situació laboral de les dones i el camí què han de recòrrer per triomfar en els seus objectius. Ens van acompanya a la taula la Rafaela Almeida (experta en Màrqueting i Comuniació), l'Anna Gassió (directiva d'empresa) i la Marta Olich (economista). Una mostra de dones emprenedres.



Salut: El coordinador del Grup d'Estudi de la Diabetis de la CAMFiC, el doctor Josep Franch, ens va parlar sobre la diabetis. Una malaltia que s'ha multiplicat durant els últims anys.

La Clau de l'Armari: L'Anna ens torna a portar una de les seves gran rutes de "shopping" econòmic. En aquest cas fem una volta per les millors botigues de segona mà i on trobarem la roba vintage més "cool" de Barcelona.

La Història en Femení: Una de les figures més importants de les lletres catalanes és la nostra protagonista. Fem un petit repàs per la vida de Mercè Rodoreda.

Recordeu que us podeu baixar el programa clicant aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.9.12.08

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada