08 d’abril, 2010

LFL 02.02.2010 UNA LLIÇÓ DE FUTUR

Tornem a donar vida al nostre blog... Hem abandonat les noves tecnologies i no ens ho podem permetre. Ja podeu recuperar els últims programes de les Filles de Lilith fent click al play!!



Tertúlia: Un grup de noies joves parlen sobre igualtat. Ha crescut l'alarma per la proliferació de casos de violència masclista entre les noves generacions. ¿Quin futur ens espera? Escoltant a les nostres convidades sembla que aquest alarmisme sigui exagerat. La igualtat és un repte que també les preocupa.

Salut: El director del centre l'IVI (Instititut Valencià d'Infertilitat)a Barcelona, el doctor Agustí Ballesteros, ens parla sobre els últims avanços en el terreny de la reproducció assistida.

La Clau de l'Armari: Un nou concepte en el món de les tendència, el DIY (Do it yourself). L'Anna Pitarch ens dona les claus per reutilitzar algunes peçes de roba i donar-les un aire diferent. Parlem del que molta gent ja coneix com "customitzar".

Història en Femení: L'Esther Vizuete en porta la biografia de la Federica Montseny i Manyé, una lluitadora per les llibertats de la dona i per la democràcia.

També us podeu decarregar el programa fent click aquí.

Recordeu, ens trobem cada dimarts de 21h a 22h a Ràdio Cornellà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada