08 d’abril, 2010

LFL 09.02.2010 ASSETJADA PER NO PORTA EL VEL ISLÀMIC

Aquest és el programa emès el passat 9 de febrer. El nostre arxiu sonor va creixent! Mica en mica ens anem posant al dia... Pitgeu el play!!!



Tertúlia: L'experta en el món islàmic, Yaratullah Monturiol, posa ordre a la polèmia aixecada a Cunit arran del cas de la Fàtima Gailan, la mediadora cultural que va denunciar a l'Imam d'aquesta localitat. Suposadament, ell l'assetjava per no portar el vel i va intentar posar en contra de la Fàtima a tota la comunitat musulmana de Cunit. Una qüestió religiosa o de lluita de poders?

Salut: La doctora Carme Valls ens parla del seu nou llibre "Dones, Dalut i Poder". Sota una clara advertència -les dones estem "sobremedicades"- l'autora reivindica les diferències biològiques i funcionals entre homes i dones que la medicina sovint no té en compte.

La Clau de l'Armari: L'Anna Pitarch ens porta la segona part del famós DIY (do it yoursef). La millor manera de reciclar el nostre armari i marcar tendència.

Història en femení: L'Esther Vizuete ens apropa a la vida de l'il.lustradora Mercè Llimona. Filla del pintor Joan Llimona.

També us podeu descarregar el programa aquí.

Recordeu, a Les Filles de Lilith parlem en femení!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada