08 d’abril, 2010

LFL 02.03.2010 DOLOR CRÒNIC O PROBLEMA PSICOLÒGIC?

Aquí us deixem el programa de Les Filles de Lilith emès el passat 2 de març. Recordeu que també ens podeu escriure les vostres propostes i posar-vos en contacte amb nosaltres a lesfillesdelilit@gmail.com. Ja sabeu, ens escoltareu fent click al play!



Tertúlia: La doctora Carme Valls ja ens advertia, la societat occidental està excessivament medicada. Malalties com la fibromiàlgia només existeixen al món desenvolupat i ja s'ha aixecat la veu d'alguns experts que ens alerten sobre la confusió entre els símptomes físics i els psicosomàtics. De tot això hem parlat amb la Silvina Gimpelewicz, psicoterapeuta i docent, i l'Andrés Fernández, psicòleg clínic.

Salut: En primavera les al.lèrgies es disparen i un 25% de la població catalana ja es prepara per patir els seus símptomes. El doctor Josep Espinasa, de la CAMFiC, ens posa al dia sobre aquest tema.
La Clau de l'Armari: L'Anna Pitarch ens porta el primer llistat de les tendències que es portaran aquesta nova temporada primavera-estiu. Què podem rescatar d'anteriors temporades?

Història en Femení: L'Esther Vizuete en porta una escriptora amb nom d'home, Víctor Català. Darrere d'aquest nom s'amagava Caterina Alberti, l'autora de Solitud.

També us podeu descarregar el programa aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada