24 de març, 2009

LFL 10.03 2009 RECORDANT BONS MOMENTS

Les Filles de Lilith continuen vives! Pneumonies a part (sí, es va complicar la faringitis) ja començo a resorgir (com l'au Fènix). M'haig de posar les piles de valent! Així que millor començar per actualitzar el nostre arxiu sonor amb l'últim programa que vam fer el passat 10 de març. Ja tinc ganes de tornar a estar davant del micròfon per compartir amb vosaltres tota l'actualitat femenina (2 setmanes sense Les Filles de Lilith és massa per mi). Bé, anem donant vida a aquest blog, que estava una mica mort. Recordeu el nostre últim programa dedicat al Dia de la Dona!



En aquella ocasió el programa va ser especial, el dia ho demanava a crits! Havíem tingut una setmana atapeïda d'activitats relacionades amb les dones. Les Filles de Lilith ens vam sumar a la voràgine femenina amb el nostre petit homenatge. Vam recordar els millors moments de les tertúlies que han omplert el nostre temps de ràdio i que ens han apropat, d'una manera o altra, al perfil i les diferents realitats de la dona actual. Si voleu escoltar i recordar aquella tertúlia que us va interessar, allò que va dir alguna de les nostres expertes i experts convidats, cliqueu al play!

Salut: Parlàvem d'artritis amb el coordinador del Grup de Reumatologia de la CAMFIC, el doctor Xavier Mas (bon amic del programa).

La Clau de l'Armari: L'Anna ens portava els millors trucs per possar-nos la prenda estrella del nostre armari, el texans. Ens explica com treure profit a la nostra figura i quina forma s'adapta millor (campana, pitillo, rectes...).

Com ja us comentava, aquest programa va ser especial i vam substituir la nostra habitual secció de la Història en Femení per portar-vos la crònica del que es va viure al Sopar de la Dona de Cornellà. Les Filles de Lilith ens vam plantar a la Fira de Cornellà, micròfon en mà, per tenir una representació de les veus de les 1.600 dones que es van congregar.

Com sempre, també us podeu descarregar el programa fent click a:
http://www.archive.org/details/Prog.10.03.09

Ens escoltem aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada