04 de març, 2009

LFL 03.03.2009 DONES A INTERNET

Aquí us deixo el programa de Les Filles de Lilith que vam emetre ahir a la 104.6 FM (es nota que estic agafant traça en això de pujar airxius d'àudio). Tot i que ja us vaig fer un petit avançament d'aquest programa en el blog, us torno a fer un resum dels continguts que vam parlar ahir.




Tertúlia: Internet va ser el gran protagonista. Vam intentar descobrir el ventall d'oportunitats que ens obre la xarxa, des de l'àmbit laboral fins a les tasques diàries. La necessitat de tocar aquest tema va sorgir arrel d'un comentari que va fer l'Adelina Cobos a la tertúlia del dia 10 de febrer, on afirmava que les dones utilitzem menys que els homes els mitjans telemàtics. ¿Creieu que és cert? Nosaltres vam voler apropar el món d'Internet a les dones amb tres professionals que basen el seu treball en l'ús de noves tecnlogies, especialment Internet. Ens van acompanyar la Cristina Casanova, artista multimèdia i responsable de l'associació cultural KTON i CIA que promou la creació i la Difusió cultural a través de les noves tecnologies; l'Elena Faba, presidenta del Cercle de Dones de Negocis; i la Mila Gascó, consultora de plítiques públiques, especialitzada en la societat de la informació (govern-e, democràcia-e).

Salut: S'apropa la primavera i el temps de la humitat, un factor ideal per a que els fongs proliferin. Hem d'anar amb compte! De ben segur, que algun cop hem patit alguna ifecció per fongs. El doctor Miquel Perona, membre del Grup de Dermatologia de la CAMFiC ens explica tot el que volem saber sobre els fongs a la secció de salut.

La Clau de l'Armari: L'Anna, la nostra gurúa de la moda, ens dona les claus per rescatar les peçes de roba de la temporada d'hivern que podrem continuar portant a la primavera. Com sempre, mirant per les nostres butxaques sense deixar d'anar a la última...

Història en Femení: Un mite eròtic i una llegenda del cinema és la protagonista de la nostra secció. La Marlene Dietrich possa veu i música a a nostra Història en femení.

Com sempre us podeu descarregar aquest programa aquí,
http://www.archive.org/details/Prog.03.03.09

Per cert, no oblideu que el proper diumenge 8 de març és el nostre dia, EL DIA DE LA DONA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada