10 de març, 2009

AVUI A LES FILLES DE LILITH FEM "REMEMBER"

Avui és dimarts 10 de març, i ja toca que les Filles de Lilith s'apropin a Ràdio Cornellà per posar el toc femení a l'actualitat que ens deixa la setmana. Uns dies en els que més que mai les dones hem estat protagonistes. Ha estat una setmana plena d'activitats i reivindicacions que han culminat el passat diumenge 8 de març, el Dia Internacional de la Dona.

A les Filles de Lilith hem volgut rendir el nostre particular homenatge a la dona a través de la petitat trajectòria del programa. Recordarem els millors moments de les tertúlies que han omplert el nostre temps de ràdio i que ens han apropat, d'una manera o altra, al perfil i les diferents realitats de la dona actual. Si voleu escoltar i recordar aquella tertúlia que us va interessar, allò que va dir alguna de les nostres expertes i experts convidats, no us perdeu el programa d'avui!

També us farem una petita crònica del que es va viure el passat divendres al Sopar de la Dona de Cornellà. Les Filles de Lilith ens vam plantar a la Fira de Cornellà, micròfon en mà, per portar-vos avui una representació de les veus de les 1.600 dones que es van congregar. Entre elles, estava la Vice-Presidenta del Consell de la Dona de Cornellà, la Judith Ibañez. Us deixo un endevant del que ens va dir aquella nit.



Com sempre, el nostre temps de ràdio també el dedicarem a parlar de salut i de les últimes tendències amb la nostra esxperta en la matèria, l'Anna Pitarch.

No oblideu sintonitzar aquesta nit, de 21h a 22h, la 104.6 FM o clicar a la web de Ràdio Cornellà per escoltar-nos en directe. http://www.cornellaweb.com/radio/index.htm

LES DONES TENEN UN ESPAI EXCLUSIU A RÀDIO CORNELLÀ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada