08 de setembre, 2009

REBAIXES A L'IRAN: 145€ PER UNS PANTALONS


Alliberada la periodista sudanesa condemnada per portar pantalons després d'haver pagat la multa de 145 €

La Unió de Periodistes del Sudan paga la sanció de Lubna Ahmed Hussein

(El Periodico de Catalunya, 8/09/09)


Sembla que la Lubna Ahmed ha hagut de pagar dues vegades per uns mateixos pantalons, i no són d'aquells que trobem a les pàgines d'estil del Vogue precisament... Els pantalons de la Lubna simplement pugen de preu si se'ls posa. Així funciona a l'Iran la moda femenina, o portes l'uniforme (túnica fins als peus i mocador al cap) o has begut oli -amb unes fuetades, gentilessa del gobern- .

Potser, en un país on tallen els pits als maniquís i els redueixen els malucs per no tenir pensaments luxuriosos, el problema no ho tenen les dones i la seva manera de vestir. Així no és estrany que hi hagi molt mascle iranià -"véase su presidente"- amb greus problemes per contenir les seves fantasies sexuals, i distingir entre un maniquí, una dona i una nina inflable.

Però, què han de fer els "pobres"?, si no saben -o es fan els ignorants- que les dones tenim pits, que també tenim un òrgan sexual i reproductor, cames, malucs arrodonits... Però és cosa de la natura humana, no del dimoni que els vol portar a la temptació obscura.

Senyors "que manen" a l'Iran, amb aquests problemes de repressió sexual i desconeixements biològics ens farien un gran favor si es dediquessin a buscar-se un psicoanalista abans de posar-se a legislar sobre "l'uniforme" de les dones del seu país.

Resultat de la perturbació mental: més de 700 dones empresonades per portar pantalons i "uniforme" poc respectable (està clar, anaven provocant al personal...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada