22 d’abril, 2009

LFL 21.04.2009 FUGIM DE LA PUBLICITAT MASCLISTA

Avui m'he posat el "turbo" per poder penjar al blog el programa abans que passin 24h de la seva emissió (sort que no m'he topat amb inicidències informàtiques inesperades). Així que dit i fet, aquí ja podeu escoltar el programa de Les Filles de Lilith que hem emés el 21 d'abril (ahir).



Tertúlia: Ara fa dos anys que es va constituir la Comissió Assessora de la Imatge de les dones en la publicitat i als mitjans de comunicació. Havent passat el temps toca fer balanç sobre l’eficàcia d’aquesta comissió. Creieu que es cuida més la imatge de les dones a la publicitat? Aquestes són qüestions que hem parlat amb les expertesconvidades, la Montse Grau (Directora de GBC Comunicació) i la Sara Magallón (Directora de l'Escola Superior de Relacions Públiques).

Salut: La doctora Montserrat Romaguera de la CAMFiC ens ha advertit sobre els perills d'una exposició elevada al sol. Ara que arriba el bon temps hem de tenir cura de la nostra pell.

La Clau de l'Armari: L'Anna Pitarch ens ha portat el TOP 10 de les tenedècies d'aquesta temporada, per poder fer el canvi d'armari.

Història en Femení: Hem fet un petit homenatge a una de les tradicions catalanes més estesses, Sant Jordi. A la nostra manera, hem revisat la llegenda i ens hem preguntat "Algú va preguntar a la Princesa si volia marxar de la cova del drac?".

Recordeu que també us podreu descarregar el programa aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.21.04.09

En directe cada dimarts ens escoltareu a Ràdio Cornellà!

2 comentaris:

  1. vaig escoltar el programa.
    La Montse i la Sara.....dos cracs de la comunicació.
    Felicitats,
    Pepo

    ResponElimina
  2. Un programa molt interessant les hauríeu de tenir més sovint. El que m'ha agradat més, és que defugen de la moda de vendre fum i diuen coses interessants.

    Agrait a la presentadora i a elles dues

    Lluc

    ResponElimina