01 d’abril, 2009

LFL 31.03.2009 RECOMANEM LA VACUNA CONTRA EL VPH?

Després d'unes setmanes accidentades, tornem a ser al dia, amb blog el actualitzat i el programa d'ahir afegit al nostre particular arxiu sonor. Quin goig poder tornar a l'estudi! Per cert, va ser un programa força saludable...

Aquí podeu escoltar el programa que hem emés el 31 de març de 2009.



Tertúlia: Arran dels casos de les dues joves valencianes afectades per greus efectes secundaris de la vacuna contra el Virus del Papiloma Humà s'ha aixecat la polèmica entorn a la conveniència d'aquesta vacuna. Hi ha la sensació que no en tenim prou informació. Per què? Les nostres expertes convidades ens van esbair els dubtes. Agraïm la participació de la Maria Rosa Almirall (ginecóloga i membre de l'APFCB) i de la Maria Lluïsa Morató (metge de família i coordinadora del Grup de Vacunes de la CAMFiC).

Salut: Continuem cuidant-nos, ara que ve el bon temps! Escolteu els millors exercicis per estar en forma que ens recomana la doctora Montserrat Romaguera, coordinadora del Grup d'Exercici Físic i Salut de la CAMFiC.

La clau de l'Armari: La nostra col.laboradora més fashion, l'Anna Pitarch, ens ha fet una ruta per les millors webs de lloguer de moda. Atenció al nou concepte!

Història en Femení: La vida i la història de la Mariana Pineda ens van acompanyar al final del programa. Ella va ser una heroïna i va alçar la veu en un temps on les dones no tenien gaire a dir.

Com sempre, també us podeu descarregar el programa aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.31.03.09

Fins al proper programa estimades filles de Lilith!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada