20 de gener, 2010

LFL 10.11.2009 ELS DRETS DELS PARES...

Últimament a Les Filles de Lilith hem encadenat una sèrie d'adversitats (i les vacances de nadal) que ens van fer baixar el ritme de programes, vam emetre recopil.lacions de programes ja emesos i no els he penjat al blog perquè ja estan les versions senceres d'aquestes "barreges". Però ja ens hem posat les pil.les i desprès d'aquest programa que us deixo aaquí per escoltar (data del mes de novembre), d'aquí a un parell de dies ja estarem totalment actualitzades amb el programa que vam emtre aquest mateix dimarts...

Escolteu la tertúlia que vam fer sobre l'ampliació de la baixa paternal que es preveu que entri en vigor a partir del gener de 2011. Els pares passaran de dos setmanes de permís a quatre setamanes. Ens van acompanyar l'Arnau Funes, regidor a l'Ajuntament de Cornellà per ICV, la Gemma Sau, psicòloga familiar i la Zaida Liluc de CCOO al Baix Llobregat. Feu click al play!!



Com sempre, els professionals de la CAMFiC ens han acompanyat a la nostra secció de salut, l'Anna Pitarch ens obre la clau de l'armaria i l'Esther Vizuete ens fa una volta per la seva habitual història en femení.

També us podeu descarregar el programa fent click aquí.

A Les Filles de Lilith parlem en femení!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada