18 de juny, 2009

LFL 16.06.2009 FUGIM DE LA CUA DE L'ATUR

Aquí teniu el programa de Les Filles de Lilith emés el passat dimarts 16 de juny. Aprofitant que ariva l'estiu i engeguem nova temporada hem fet una "rentada de cara" al nostre programa, que podreu anar escoltant (i comprovant) durant els propers programes. Hi ha noves seccions, nous col.laboradors... Esteu atentes i atents a Les Filles de Lilith.... De moment feu click al play per escoltar l'últim programa!



Actualitat: Nova secció! Amb el Guillem Riera hem fet un petit repàs per l'actualitat en forma de breus. Hem posat una atenció especial a l'estrena del darrer llibre de la trilogia Millenium de l'Stieg Larsson (La Reina al Palau dels Corrents d'Aire). Amb l'escriptora catalana, Gemma Lienas, ens hem apropat una mica més a la literatura feminista que a ha enganxat a 5 milions de lectors d tot el país.

Tertúlia: Les dones continuen sent les més perjudicades quan parlem d'atur. Tot i que les xifres generals han disminuit durant el mes de maig, el nombre de dones aturades continua pujant. Nosaltres ens hem posat les pil.les per plantar cara a la crisi. La Soraya Vega (psicòloga i coach personal) i l'Isabel Campo (economista) ens han donat les claus per una cerca exitosa de treball. Bona autoestima i ser arriscades!

Salut: El Doctor Xabier Ansa, membre del grup de Malalties Infeccioses de la CAMFiC, ens posa al dia sobre les habituals intoxicacions alimentàries de l'estiu.

La Clau de l'Armari: L'Anna Pitarch ens dona les claus per anar a la platja amb estil sense haver de renunciar a la comoditat...

Història en Femení: Ens apropem a una de les escriptores que mereix un lloc d'honor a la genial Generació del 27. La Maria Zambrano també sabia convertir un llibre en art...

Ja sabeu que també us podeu descarregar el programa aquí:
http://www.archive.org/details/Prog.16.06.09

Recordeu que la propera setmana Les Filles de Lilith fem descans!!! Per la revetlla i aquestes coses que té l'estiu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada